Olen hakemassa Vaanaan -palvelutuottajaksi, joka mahdollistaa jatkossa palvelusetelien käytön Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän alueella palvelujani maksettaessa.

Tarjoan avustaja- ja kodinhoito- sekä tukipalveluita lapsiperheille, vammaisille, ikäihmisille, omaishoitajille sekä avustajapalveluita henkilökohtaista apua tarvitseville tilapäisenä ja säännöllisenä apuna.

Teen asiakkailleni ilmaisen palvelutarpeen arvioinnin aina asiakkuuden alkaessa.  Lyhyt- tai pidempiaikaisen avun tarpeen kohdatessa keskustellaan ensin luottamuksellisesti yksilöllisestä avun tarpeestanne ja räätälöidään yhdessä juuri Teille, teidän tarpeeseen soveltuva palvelumuoto.

Palveluni on luotettavaa, joustavaa, yksilöllistä ja ennen kaikkea asiakkaan itse määräämisoikeutta kunnioittavaa. Avustajapalveluun kuuluu mm. henkilökohtainen apu peseytymisessä tai puheutumisessa, ulkoilu-
ja virkistuspalvelua.

Tarjoan tunnollista kotihoidon palvelua. Asiointiapu (kaupassa, postissa, apteekissa ym.), saattoapu (lääkäriin, kampaajalle ym.), pyykki -ja vaatehuolto, ruuanlaittoapu sekä kodin siisteydestä huolehtiminen kuuluvat palveluihini.

Tuen lapsiperheitä niin tilapäisissä ja äkillisissä tilanteisssa kuin säännöllissä, pitkäkes- toisi tarpeissa. Tarjoan lastenhoitopalvelua, autan sairaan lapsen hoidossa sekä vanhemman sairastuessa tai uupuessa.

t. Yrittäjä Pirre Komu-Heinonen

Kehohoitola Tunne & Mieli tuottaa avustaja- ja kotihoitopalveluita sekä lapsiperheiden tukipalvelua
Siirry sivun alkuun